THE COAST IS CLEAR

Credit: Tane Menzies          1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

What was once a dilapidated ex-rental property is now a welcoming family home with a contemporary coastal theme.

The renovation of the two-level house included a downstairs space with two rejuvenated bedrooms, a large bright bathroom, storeroom, laundry and a media room with all the extras. On the upper level the new open-plan kitchen has been given lots of storage and a large island. French doors connect this space to the deck. The kitchen is open-plan and links to spacious dining and living zones. These take full advantage of the exceptional 180-degree sea views.

Step outside and you’ll find an alfresco kitchen, LouvreTec-covered dining space, wraparound decks and a grassed area for the grandchildren to play. The main bedroom suite has a double shower with a glass back so the vista is never missed, even from the ensuite. A large, open wardrobe has also been added, and doubles as a study. This home has been completely transformed so the owners can enjoy it for many years to come.

NATIONAL AWARDS WON

Top 100

REGIONAL AWARDS WON

Regional Category Winner

Regional Gold

REGION & CATEGORY:

Wellington / Wairarapa
Renovation up to $500,000