SEAMLESS SERENITY

Credit: STUDIO JUBB          1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

This lovely home above Lake Wānaka has been extended – not that you’d ever know it. The carefully designed and executed addition has been seamlessly melded into the original property so it looks as if it has always sat in its prime, elevated position. New to the house is a spacious open-plan kitchen and living area with floor-to-ceiling glass that frames the stunning views of the lake and snow-dusted mountains. Also added is a new main bedroom suite, with a bathroom and walk-in wardrobe. The old deck, which was 60sqm, was demolished to accommodate 120sqm of new decking. The residence itself has been boosted in size from 108sqm to a more comfortable 165sqm. External cladding of vertical cedar, stone and plaster, plus metal fascias, match the extension to the house and let it sit naturally in its environment. New life has been breathed into this cherished family home that honours the original dwelling and land. The builders have produced a natural, comfortable, functional and beautiful extension that will be enjoyed by the owners for many years to come.

NATIONAL AWARDS WON

Top 100

REGIONAL AWARDS WON

Regional Supreme Renovation of the Year

Regional Category Winner

Regional Gold

REGION & CATEGORY:

Southern
Bunnings Renovation Over $1 Million