SUITS THEM TO A TEE

Credit: KEVIN BILLS MEDIA          1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0
1 / 0

This beautiful 387sqm two-level home has been built as a retirement step for the homeowners – an active couple with a love of golf and family. The brief was to create a light-filled, contemporary home overlooking the adjacent golf course and to provide space for the owners’ art collection – in particular, a much-loved bronze memorial sculpture. Durable and naturally coloured materials of Otago schist and pre-finished aluminium cladding beautifully complement the artwork. The dramatic stone entrance provides a gallery display space and a welcoming invitation for visitors to this impressive home. Careful planning of both interior and outdoor living spaces, and plenty of large windows, maximise the outlook to the links reserve. Unfenced elevated courtyards create separation without obscuring visibility. Four large bedrooms provide options for visiting family and grandchildren. In addition, with multiple living spaces, an office/yoga room, and a media room, guests have plenty of room to socialise or relax in private.

NATIONAL AWARDS WON

Top 100

REGIONAL AWARDS WON

Regional Category Winner

Regional Outdoor Living

Regional Gold

REGION & CATEGORY:

Manawatu & Whanganui
Resene New Home over $2 million